close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Lincas Pascani- instalatii si echipamente

  Despre noi

  Experienta in instalatii electrice, sanitare, termice

  Executie de instalatii

  Specialisti in instalatii electrice, sanitare si termice

  Din 1994 ne-am specializat in executia de instalatii electrice, sanitare, termice, canalizare, ventilatie, aer conditionat si montajul de panouri solare. De-a lungul timpului ne-am remarcat prin calitatea si rapiditatea serviciilor oferite cat si prin preturile competitive. Domeniul constructiilor si al instalatiilor ne fascineaza si ne motiveaza sa fim din ce in ce mai buni.

  Experienta si calitatea lucrarilor efectuate ne recomanda pentru lucrari de orice anvergura, de la reparatii simple, la lucrari complicate. Avem atat resursele umane pentru astfel de lucrari cat si dotarile tehnice necesare. Suntem apti din toate punctele de vedere pentru lucrari de instalatii in Pascani si zonele limitrofe.

  Lincas Pascani

  Fima atestata ANRE si ANRSC

  Aestata ANRE si ANRSC, firma noastra proiecteaza si executa instalatii electrice, bransamente aeriene si subterane de joasa si medie tensiune pentru constructii civile si industriale. Totodata, cu personal tehnic specializat, realizam instalatii de aer conditionat, montam centrale termice, realizam instalatii de apa si canal si, bineinteles, montam panouri fotovoltaice.

  Continuam sa mentinem standardele sus, sa oferim lucrari de calitate si sa ne aliniem serviciile la necesitatile clientilor nostri.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles