close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Instalatii apa-canal si sanitare

  Cu o vasta experienta in domeniul proiectarii si executiei de lucrari de apa si canal, realizam drenaje, bransamente de apa, racorduri de canalizare, fose septice, statii de epurare si instalatii sanitare.

  EXPLOREAZA

  Instalatii apa-canal

  La acest moment, instalatiile de apa  si canal nu mai reprezinta un standard de confort, ci o necesitate. Proiectam si realizam instalatii noi de apa si canalizare atat in sistem gravitational cat si in sistem vacumatic. Modernizam si reabilitam  instalatii de apa si canalizare existente, extindem retele edilitare si oferim solutii moderne pentru problemele legate de apa sau canalizare.

  Dispunem de echipamente si utilaje pentru executia instalatiilor de utilizare a apei sau pentru constructia de canalizari, inclusiv fose septice si statii de epurare.

  Instalatii sanitare

  Cu instalatori autorizati, proiectam si executam instalatii sanitare atat pentru clienti rezidentiali cat si pentru clienti economici. Montam obiecte sanitare, reparam tevi, inlocuim racorduri si realizam lucrari de modernizare a instalatiilor sanitare in Pascani.

  Scopul nostru este acela de a reduce cheltuielile de expluatare si de a creste fiabilitatea si durata de viata a instalatiilor sanitare.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles