close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Instalatii electrice de joasa tensiune

  Echipa noastra ofera servicii de calitate pentru proiectare de instalatii electrice de distributie si utililizare energiei electrice: studiu de fezabilitate, studiu de solutie, proiect tehnic. Executam instalatii electrice de joasa si medie tensiune pentru constructii civile si industriale.

  Instalatii JT aeriene si subterane

  Autorizati ANRE proiectam si executam instalatii electrice de joasa tensiune atat pentru constructii civile cat si pentru constructii industriale. Numite si tensini de linie sau de faza, instalatiile de joasa tensiune functioneaza la tensiuni mai mici de 1kv.

  Proiectam si realizam atat instalatii de joasa tensiune la interior cat si instalatii de joasa tensiune la exterior.

  Suntem apti pentru a realiza:

  ⚠️ Instalatii electrice interioare
  ⚠️ Automatiari
  ⚠️ Bransamente T
  ⚠️ LEA / LES / JT
  ⚠️ PTA / PTZ / PTAB
  ⚠️ Retele de alimentare cu energie electrica
  ⚠️ Instalatii de paratrasnet si legare la pamant

  Instalatii JT aeriene si subterane Pascani

  Proiectare, executie, mentenanta

  Cu personal de inalta calitate profesionala si umana, proiectam si realizam instalatii aeriene si subterane de joasa tensiune. Realizam retele de alimentare cu energie electrica,  bransamente, automatizari si lucrari electrice pentru instalatii cu tensiuni mai mici de 1kv. Respectand normele impuse de legislatie, oferim clientilor nostri solutii complete adaptate nevoilor si specificului activitatilor desfasurate.

  Realizam lucrari de bransamente electrice, masuratori PRAM si intocmim toata documentatia necesara pentru conectarea la reteaua de energie electrica atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles