close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Instalatii electrice de medie tensiune

  Echipa noastra ofera servicii de calitate pentru proiectare de instalatii electrice de distributie si utililizare energiei electrice: studiu de fezabilitate, studiu de solutie, proiect tehnic. Executam instalatii electrice de joasa si medie tensiune pentru constructii civile si industriale.

  Instalatii MT aeriene si subterane

  Lincas este autorizata de ANRE pentru a realiza proiectarea, executarea si verificarea de instalatii si linii electrice de medie tensiune. Realizam atat instalatii aeriene cat si instalatii subterane cu tensiuni cuprinse intre 0,4 si 20 kV, inclusiv posturi de transformare.

  Suntem apti pentru a realiza:

  ⚠️Bransamente MT
  ⚠️LEA / LES / MT /
  ⚠️PTA / PTZ / PTAB
  ⚠️Instalatii de iluminat stradal si arhitectural
  ⚠️Instalatii de paratrasnet

  Linii electrice aeriene si subterane Pascani

  Proiectare, executie, mentenanta

  Focusati pe nevoile clientilor nostri, oferim servicii de proiectare, executie, verificare si mentenanta pentru instatatiile de medie tensiune. Astfel, realizam linii electrice aeriene ( izolate sau neizolate ) si linii electrice subterane care pot fi si inclusiv aparente.

  Totodata, realizam reparatii si modernizari ale instalatiilor de medie tensiune, racorduri la aparataje, conexiunile necesare si  punerea in functiune.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles