close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Instalatii termice si montaj centrale termice Pascani

  Montaj centrale termice

  Inlocuirea sau montarea unei centrale termice include operatiuni complexe de analiza a schitei imobilului, alegerea pozitiei tehnice corecte in functie de schita, perforarea peretelui, instalarea propriu zisa a centralei pe perete, racordarea la instalatia existenta si punerea in functiune.

  Autorizati ISCIR, realizam

  Montaj centrale termice

  Autorizati ISCIR, oferim solutii pentru montajul sau inlocuirea centralelor termice. Astfel, oferim clientilor nostri servicii de montaj centrale termice in Pascani, indiferent daca incalzirea se face prin calorifere sau cu instalatie sub pardoseala.

  Montam, instalam si punem in functiune o gama variata de centrale termice. Urmarim sa implementam solutii cat mai fiabile pentru clientii nostri care cresc randamentul si ofera un confort termic ideal.

  Instalatori autorizati

  Siguranta si calitate

  Cu instalatori profesionisti  care respecta toate normele in vigoare, realizam atat montajul centralelelor noi conform proiectelor cat si inlocuirea centralelor vechi cu cazane mai performante.

  Alegeti Lincas pentru servicii de montaj centrale termice in Pascani si beneficiati de lucrari de inalta calitate, siguranta si preturi prietenoase.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles