close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Energie verde

  Montaj instalatii fotovoltaice

  Proiectam si montam instalatii fotovoltaice atat prin programul AFM cat si in afara lui, in Pascani, si in zona limitrofa dar cu o raza de pana la maxim 50 km . Oferim consultanta, proiectare si montaj pentru sisteme solare si solutii sustenabile pentru energie.

  Proiectare, montaj si punere in functiune instalatii fotovoltaice

  Lincas sustine proiectele verzi oferind servicii de montaj instalatii fotovoltaice in Pascani, si in zonele limitrofe . Astfel, cu personal tehnic bine instruit, cu echipamente si utilaje specifice, proiectam si montam instalatii fotovoltaice on grid (avantaje pentru prosumatori), off grid (independenta fata de sistemul energetic) cat si hibrid atat prin Programul AFM cat si fara acesta.

  Urmarim performante energetice maxime pentru clientii nostri. Montam panouri monocristaline si panouri policristaline sau bifaciale si venim cu solutii pentru eficientizarea consumului de energie.

  Montam panouri fotovoltaice in atat pe acoperisuri cat si pe sol tinand cont de pozitionare, umbrire, conditiile climaterice ale zonei si nivelul de investitie al clientilor nostri.

  Realizam, montam, masuram si emitem buletine de verificare pentru prizele de pamant necesare la Instalatiile fotovoltaice sau la instalatiile electrice interioare.

  Mentionam ca realizam si documentatia aferenta dobandirii beneficiarilor de instalatii fotovoltaice, a calitatii de prosumator.

  Oferim consultanta pentru independenta enegetica si ne consiliem clientii pentru a obtine un randament maxim si o independenta energetica totala sau partiala.

  Energia solara este o sursa nelimitata pentru a produce energie electrica in regie proprie. Investitia poate fi subventionata de stat prin programul CASA VERDE.

  Beneficiati de o sursa de energie gratuita si nepoluanta. Panourile fotovoltaive nu genereaza CO2. In plus, au durata mare de viata fara a fi nevoie de interventii.

  Suntem autorizati pentru a monta si pune in functiune panouri fotovoltaive.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles