close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Energie verde

  Montaj panouri fotovoltaice

  Montam panouri fotovoltaice in Pascani, Iasi si alte localitati din Moldova. Oferim consultanta, proiectare si montaj pentru sisteme solare si solutii sustenabile pentru energie.

  Montaj si punere in functiune panouri fotovoltaice

  Lincas sustine proiectele verzi oferind servicii de montaj panouri fotovoltaice in Pascani, Iasi sau alte localitati invecinate. Astfel, cu personal tehnic bine instruit, montam panouri fotovoltaice on grid (avantaje pentru prosumatori), off grind (independenta fata de sistemul energetic) cat si hibrid.

  Urmarim performante energetice maxime pentru clientii nostri. Montam panouri monocristaline si panouri policristaline si venim cu solutii pentru eficientizarea consumului de energie.

  Montam panouri fotovoltaice in Pascani atat pe acoperisuri cat si pe sol tinand cont de pozitionare, umbrire, conditiile climaterice ale zonei si nivelul de investitie al clientilor nostri.

  Oferim consultanta pentru independenta enegetica si ne consiliem clientii pentru a obtine un randament maxim si o independenta energetica totala sau partiala.

  Energia solara este o sursa nelimitata pentru a produce energie electrica in regie proprie. Investitia poate fi subventionata de stat prin programul CASA VERDE.

  Beneficiati de o sursa de energie gratuita si nepoluanta. Panourile fotovoltaive nu genereaza CO2. In plus, au durata mare de viata fara a fi nevoie de interventii.

  Suntem autorizati pentru a monta si pune in functiune panouri fotovoltaive.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles